In februari 2015 ontwikkelden Ymer Sabanaj, Bryan Vandevoorde en Moris Vandevyver de omkeerbare vlinderdas als een wereldwijde primeur. Zij zijn de bedenkers van het omkeerbaarheid-concept.

'Boovr.' vloeit voort uit de minionderneming Mr & Mrs TieBow.

Sociale betrokkenheid was (en is nog steeds) een belangrijke pijler in onze visie en missie. Zo werden (en worden nog steeds) onze producten vervaardigd door mensen met een arbeidsbeperking en schreven we een cheque van 350 euro uit voor ‘De Engelenhoeve’, een attractiepark voor mensen (voornamelijk kinderen) met een beperking. Daarnaast namen we in januari 2016 deel aan een bewustmakingsactie omtrent het Humaan Papilloma Virus (HPV) waarbij vrouwelijke BV’s iedereen opriepen met een vlinderdas te poseren en de foto te delen via sociale media met de hashtag ‘#stophpv’. Deze mobiliserende houding willen we in de toekomst blijven aanhouden.

Uiteindelijk werd Mr & Mrs TieBow uitgeroepen tot ‘Beste Minionderneming van 2016’. Ons team had dan ook de eer om de Belgische kleuren te mogen vertegenwoordigen op de ‘Company of the Year Competition 2016’ in Luzern (Zwitserland), waaraan niet minder dan 36 verschillende landen deelnamen. 

Door de steun van velen is Mr & Mrs TieBow gegroeid tot wat vandaag 'Boovr.' genoemd wordt. Als team wensen we graag een woord van dank uit te brengen aan onze leercoach, Vlajo coördinator, JA Europe en ‘Young Enterprise Switzerland’ voor de onvergetelijke ervaringen die we hebben opgedaan en de kans die we gekregen hebben om onze ondernemende skills te ontwikkelen.

Het was een bewogen jaar waar we – op vrijwillige basis – het beste van onszelf gegeven hebben. We hebben geleerd dat het succes van onze minionderneming fundamenteel afhankelijk was van sterk teamwork, het op elkaar kunnen vertrouwen en gerichte communicatie. De aangename samenwerking tussen de leden van de minionderneming zorgde ervoor dat we nog steeds op regelmatige basis samenkomen om, ondanks het feit dat onze wegen scheidden in het hoger onderwijs, onze vriendschappen te onderhouden. Winsten boeken is één ding, maar het is nooit een doel op zich geworden daar we meer belang hechtten aan de ervaring die we konden opdoen. Ook in de toekomst ligt de focus veeleer op het aanbieden van een hoogkwalitatief, innovatief product en op de continuïteit van onze onderneming.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon

BTW: BE 0684 758 731

COPYRIGHT 2019 BOOVR ALL RIGHTS RESERVED