Over Boovr.

Boovr. steunt op twee belangrijke pijlers: sociale impact en transparantie. Allereerst is het een doel op zich om terug te geven aan de sociale economie, en dat vertaalt zich in onze duurzame samenwerking met vzw Arcor, een maatwerkbedrijf dat mensen met een arbeidsbeperking tewerkstelt. Wij ontwerpen de producten, terwijl de mensen van Arcor zich focussen op het stikwerk ervan.

Daarnaast streven we naar een open modesector door iedereen de spelers achter de schermen, maar ook op het toneel te tonen.

 

Op vandaag bieden we 4 verschillende producten aan: vlinderdassen (gewoon en kinderformaat), haarstrikken en pochetten. Allemaal volgens het concept van dubbelzijdigheid. Bovendien staat de uitvinding van 's werelds eerste omkeerbare vlinderdas op onze naam.

We behouden dezelfde 'entrepreneurial attitude' en focus die ons in de Europese finale bracht als minionderneming, en schrijven zo verder ons verhaal.

Het bedrijf wordt gerund door Bryan, een enthousiaste student-ondernemer die 'Boovr.' een succesvolle toekomst wil geven, terwijl hij z'n eigen ondernemersvaardigheden verder uitbouwt. Hij studeert TEW: Handelsingenieur aan de Universiteit van Gent, een richting die een directe link met ondernemerschap maakt.

"Sociale impact genereren,

da's prioriteit 1!"

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon

BTW: BE 0684 758 731

COPYRIGHT 2019 BOOVR ALL RIGHTS RESERVED